T?bb, mint egyszeruen szolg?tat? ? minos?
FAQ

  Tools
Quick Link:
Keres:
 Miért éppen Bardusch?

FAQ (Miért éppen bérmunkaruházat?)

Mert tudjuk, hogy hogyan működik. Mert 130 év tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy mindig tartani tudjuk majd a minőségre tett ígéreteinket. A kollekciók sokfélesége és választéka, az átgondolt részletkidolgozás és a súrlódásmentes szerviz mind olyan igények, melyeket Ön elvárhat tőlünk. Ezt a Bardusch a jó hírnevével tudja garantálni.

>> A Bardusch bérmunkaruházati rendszere javítja és leegyszerűsíti az Ön cégszervezetének és cégének az arculatát. Az igényes munkaruházatot viselő munkatársak annak az egész koncepciónak a részét képezik, melyet Ön és cége a külvilág felé prezentál.
>> A Bardusch egységes bérmunkaruházatával könnyen fel lehet ismerni, hogy ki tartozik a céghez és ki nem. Ezt tovább lehet még fokozni CI (azonosító) emblémákkal, logokkal valamint névtáblákkal. Ezen felül még a különböző részlegeket vagy team-eket is meg lehet egymástól különböztetni, a modellek színének variálásával.
>> A Bardusch bérmunkaruházatával meghatározhatja dolgozóinak külsejét és a munkahelyen viselt ruházat állapotát.
>> A Bardusch bérmunkaruházata nyújtja Önnek azt a bizonyosságot, hogy a ruházat megfelel a biztonsági követelményeknek, mégis kellemes a viselete. Ezen felül a szervizszolgáltatásaink garantálják a ruhák optimális ápoltságát.
>> A dolgozók nagyra értékelik, ha kevesebb időt és pénzt kell munkaruházatuk ápolására fordítani. Munkaadóik bérmunkaruházattal kapcsolatos ezen szolgáltatását nagyobb motivációval hálálják meg a munkavállalók.
>> A bérmunkaruházati koncepciók jelentősen segítik a dolgozók azonosulását cégükkel.
>> Nincs tőkekötelezettség. A Bardusch vállalja a beruházást.
>> Hatékonyság növelése. A textilmenedzsment külső cég általi irányítása növeli az eredményt, mivel Önnek csak a fő üzleti feladatára kell koncentrálnia.
>> Átlátható költségek: A Bardusch bérmunkaruházata által nem kell számolnia a változó költségekkel és ezáltal egy állandó mértékkel tud számolni.
>> Szolgáltatási spektrum: A Bardusch a kézműipar, kereskedelem, ruhaápolás és ipar területén széles termékpalettával rendelkezik, sokféle design-nal és színnel. Szolgáltatásaink a használt termékek ápolásával és karbantartásával kapcsolatos összes követelménynek eleget tesznek.
>> Rendszer- szerviz: A Bardusch garantálni tudja a következőket: tiszta ruhák, a szerződéses termékek időben történő rendelkezésre bocsátása és a szolgáltatások elvégzése a meghatározott szállítási időben.

Tudta már?

A bérmunkaruházat segít ügyfeleinek az Ön munkatársainak gyorsabb felismerésében.
A bérmunkaruházat az Ön cégének színeiben is kapható.
A bérmunkaruházat motiválja az Ön dolgozóit és könnyíti a céggel való azonosulást.
A bérmunkaruházat a marketing része.


   
     
  Adatkezelési Tájékztató Kivonat