T?bb, mint egyszeruen szolg?tat? ? minos?
A vállalat

Bardusch-minőség
Környezet
Telephely
Referenciák és sajtó- Letöltések
  Tools
Quick Link:
Keres:
 Bardusch- csoport, Hagyomány és innováció kéz a kézben

A vállalat

A Bardusch GmbH & Co.-t 1871-ben alapították meg a németországi Ettlingenben.  

Egészen az óta, azaz több mint 130 éve fémjelzi a Bardusch név a textíliákkal, a ruhatisztítással,-és ápolással valamint a higiéniával kapcsolatos kompetenciát és szervizt. Ebben az időszakban a vállalkozás teljesítőképessége folyamatosan nőtt. Ezáltal a Bardusch komplett megoldásokat tud nyújtani ügyfelei számára a bizonyított és korszerű textil,-és higiéniai menedzsment területén.

Az évek folyamán több leányvállalatot is nyitott a Bardusch, így Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Brazíliában, Magyarországon, Lengyelországban és Svájcban.

Jelenleg több mint 70.000 ügyfele van világszerte a Barduschnak, több, mint 1 millió embert lát el bérmunkaruházattal és munkavédelmi árucikkekkel. Naponta több mint 275 tonna ruhával dolgozik.

Munkatársaink jóvoltából sok tapasztalattal szolgálhatunk ügyfeleink körében.  Teljeskörű szervizrendszerünk és a Bardusch- logisztika hatékony ellátást garantál, eljutva egészen az ügyfél munkahelyéig.

A Barduscht eddig nyolcszor tüntette ki a General Motors a "Worldwide Supplier of the Year" díjjal. (fordítás ld. későbbi lábjegyzet)   
     
  Adatkezelési Tájékztató Kivonat