Több, mint egyszeruen szolgáltatás és minoség
Ügyfélszolgálat

Szerviz- körforgás
>Rendszerszerviz
  Tools
Quick Link:
Keres:
 Komplett megold?ok A-t? Z-ig

Rendszerszerviz

Az első kiszállítás előtt szervizes munkatársaink minden potenciális ruhaviselővel felpróbáltatják az Ön által kiválasztott munkaruhát. Az elkészített mérettáblázat alapján történik az új ruhák megrendelése, személyre szólóan.

Személyi,-és ez által igényváltozásokra a rendszerszerviz azonnal reagál, forduljon a Bardusch- szerviz munkatársához. Ha gazdasági okokból nem éri meg személyekre lebontani, olyankor egyedi poolmegoldásokkal tudunk szolgálni.

A ruhák és a munkavédelmi cikkek beszerzését a Bardusch beszerzési részlege végzi. A textilmérnökök folyamatosan ellenőrzik a textíliák minőségét. A beszerzőpiacok megfigyelését egy külön erre a célra kialakított helyen végzik, mely szoros együttműködésben áll a textilfejlesztési,- ellenőrzési részleggel. A modern beszerzési, textilfejlesztési, igazgatási rendszerek és a munkavédelmi cikkek ápolási rendszerei támogatnak bennünket abban a közös célunkban, hogy jelentősen csökkenteni tudjuk és átláthatóvá tudjuk tenni a cégen belüli folyamatok költségeit.   
     
  Adatkezelési Tájékztató Kivonat